smoke text

In jos

smoke text

Mesaj Scris de Bad&Good la data de Lun Dec 14, 2009 10:22 pm

Step 1
Crearea unui nou document (Comandă + N), pentru imprimare în A3 (297mm de 420mm).

Step 2
Asiguraţi-un dreptunghi cu instrumentul Dreptunghi (M), care acoperă artboard întreg şi a face it negru. În timp ce dreptunghiul este selectat du-te la Object> Lock> Selecţie (Comandă + 2), care va bloca obiect astfel încât nu se poate selecta.

Ia-vă Pen Tool (P) şi a face un accident vascular cerebral verticală (click pentru a face un punct de pornire, apoi faceţi clic pe undeva deasupra sau pe sub punctul de plecare în timp ce ţineţi Shift pentru a face un accident vascular cerebral verticală). Asiguraţi-alb accident vascular cerebral şi umple martor. Setaţi greutatea de accident vascular cerebral la 0,05 mm.

În cazul în care unităţile de dvs. sunt setate la altceva, cum ar fi puncte sau inci, asiguraţi-vă că tastaţi în "mm" în spatele 0,05, sau de a lovi Comandă + K. Alege unităţi şi performanţe de afişare din meniul vertical şi schimbările unităţile de a milimetri.

Step 3
În timp ce un accident vascular cerebral dvs. este selectat apuca Selection Tool (V), apoi apăsaţi enter şi de tipul de 0,05 mm pentru 0 pentru orizontală şi pe verticală. Faceţi clic pe copie şi menţineţi apăsată tasta Comandă + D (Object> Transform> Transformarea Din nou), pentru aproximativ 20sec, care vor efectua Transformarea Din nou, comanda de mai multe ori.

Step 4
În timp ce toate de curse dvs. sunt selectate, seta modul de amestec la ecran şi opacitate la 8. Apoi, grupul de acesta (Comandă + G).

Step 5
Ia-vă Pen Tool (P) si a desena o forma care arată ceva de genul asta de mai jos.

Step 6
Acum, pentru pasul magic! Asiguraţi-vă că forma pe care tocmai aţi făcut este pe partea de sus şi faceţi clic pe el, apoi a lovit Comandă + Shift + dreapta Bracket cheie (Object> Aranjare> Se aduce la faţă). Selectaţi calea şi accidente vasculare cerebrale şi du-te la Object> Envelope Distort> face cu top Object (Command + Alt + C). Verificaţi dacă Fidelitate Blend este setat la 100 (Object> Envelope Distort> Opţiuni plic, nu ar trebui să setaţi fidelitatea faţă de 100).

Acum, că e destul de cool, dar dacă luaţi o privire mai atentă, veţi vedea că accident vascular cerebral sunt destul de clare. Dacă nu aveţi intenţia de a face un accident vascular cerebral din aceasta să poate repara făcând clic pe Efectul> Blur> Gaussian Blur ... şi tip în 7.0px, dar din moment ce vom face un accident vascular cerebral din el, vom face acest lucru mai târziu (forme pe care doriţi să se transforme în accident vascular cerebral, nu poate avea efecte ca asta o adăugată).

Step 7
Acum, glisaţi fum dvs. în perii panou. Dacă nu îl pot vedea apoi a lovit F5. Verificaţi New Art Brush si apasati OK.

Step 8
Numele dumneavoastră perie orice doriţi, pentru a stabili directia Sus, precum şi metoda de nuanţe şi nuanţele, apoi a lovi pe OK.

Step 9
Acum ai peria ta, dar nu aveţi ceva să-l utilizaţi pentru? Dacă da, amintiţi-vă să alegeţi Efectul> Blur> Gaussian Blur ... şi de tip în 0.7px cînd tu ai asamblat perie dumneavoastră. Dacă nu, continua lectura.

Ia te Pencil Tool (N) şi tragă unele scrisori, o scrisoare de la un moment dat. Grupa-le, adăugaţi accident vascular cerebral şi setaţi greutatea accident vascular cerebral la 0,5 pt.

Step 10
Copiaţi scrisorile tale de fum (Comandă + C) şi inseraţi-le în urmă (Comandă + B). Setaţi greutatea accident vascular cerebral la 3 pt. Acum, du-te la Efectul> Blur> Gaussian Blur ... şi tip în 7 px.

Da, acesta este un efect de Photoshop, asa ca va rasterize, dar dacă ai lovit Comandă + K şi a verifica Strokes amploarea şi efectele, atunci va fi bine atunci când doriţi să o scară.

IMAGINEA FINALA
Sper ca ati invatat ceva nou, şi că va veni în uz cândva, în cazul în care nu, mi-ar plăcea să vezi ce-ai face din ea.
Bad&Good
Bad&Good

Mesaje : 95
Data de înscriere : 14/10/2009

Vezi profilul utilizatorului http://evilforum.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum